Evig utveckling

Bilden visar ett moln och en luftballong som svävar fritt på himlen som symbol för friheten till evig utveckling i visdom och kärlek, den sista av de sju Spiritualistiska Principerna

Spiritualismen som andlig livsåskådning, religion, filosofi vilar på 7 principer. Första gången jag kom över dessa principer kändes det som om någon lagt ord på det jag alltid känt och vetat som min sanning. Du kan läsa mer om Spiritualismens 7 principer på sidan Om mig
Det här inlägget handlar om det sista av dessa principer, “Vägen för utveckling är öppen för alla”. Andlig och personlig utveckling går för mig hand i hand, det ena kräver det andra och de växer båda av varje steg framåt taget av den andra. 

Hur gör man personlig utveckling?

Vi utvecklas alla i någon mån, men vissa av oss låter rädsla stoppa oss från de stora stegen. Vi är alla rädda, men det är den som vågar utmana sin rädsla som också får skörda frukterna. Ju mer du låter dig upptäcka bortom rädslans barriärer, desto lättare blir det att våga längre. Därför vill jag uppmuntra dig som känner att du sitter fast att våga ta det lilla steget först. Något som kanske känns lite skrämmande, men ändå någonstans överkomligt. Jag tror på att du känner din kraft växa när du överkommit det hinder du lagt för dig själv. 

Vad kan man utveckla och bli bättre på?

Det är du som bestämmer vilka steg du vill ta, i vilken riktning du vill blomma. Men glöm inte att du redan är en perfekt version av dig själv just nu. Det är inget fel på dig, du är inte trasig eller dålig. Du är precis rätt där du står nu. Däremot kan du expandera, lära dig mer, bli nya versioner av dig själv där du tar in det du vill ha mer av i dig själv. Det du vill spegla ut mot världen och det du vill få tillbaka. Du kan finna nya sätt att älska dig själv och andra, du kan förlåta och du kan stärka kraften som bor i dig. 

Du kan bli bättre på att våga älska, på att leva genom hjärta. På att leva i din sanning och också förstå att den inte är andras sanning – och att det är precis som det ska vara. Du kan möta världen med god vilja och kärlek och välja att se bortom andras programmeringar och rädslor för att möta själen under allt. Du kan utveckla din förmåga att kommunicera och din kontakt med den Universella kärleken, Kraften vi alla härstammar ifrån. 

Utveckling är ingen tävling. Stanna på din väg och låt inte andras utveckling stressa eller skrämma dig. Du är här för att expandera, så lägg dit fokus där. Du når bortom det omöjliga för varje andetag du tar, du är människa, själ och ande och din resa lämnar vackra spår på allas vår stjärnhimmel. 

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *