Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

Spiritualistiskt Medium Linda Liv, det är den jag blev efter åratal av förberedelser för att nå den punkt då jag befann mig på Södermalm i Stockholm för min första kurs i mediumskap. Då insåg jag för första gången att jag hade förmågan att ge andra av det som fanns i mig, men det skulle ta ännu lite tid innan jag förstod att det kanske inte var vardag för alla människor att känna av och kommunicera med sina egna anhöriga på andra sidan. Det har funnits med mig i många år och ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag upplevt som faller utanför det “normala”. Till exempel att jag som barn hade en guide med mig som jag kunde se och kommunicera med, eller att jag kunde kommunicera med djur under min barndom, tills jag stängde ner den förmågan för att återupptäcka den 30 år senare. 

Efter den där första kursen i februari 2022 blev mediumskapet en mycket stor del av mitt liv. Jag har sedan dess satt ner tid varje dag för att utvecklas och komma vidare, genom att sitta i kraften, meditera, samtala med mitt eget andliga team, läsa böcker och lyssna på poddar, hålla privatsittningar och seanser, medverka i cirklar med andra tränande medier och jag har fortsatt min utbildning mot ett diplom. 

Med mitt mediumskap hoppas jag föra fram mer ljus i världen. Jag önskar vara en del av dem som lyfter andra människor, som ser och bekräftar, som ger stöd och visar hopp. Jag vill bevisa vår fortlevnad och sammanföra människor med sina älskade på andra sidan, för en helande stund i kärlek. Jag vill lära mig allt jag kan om energier, så att jag kan ge kunskapen vidare och bjuda in fler i det kärleksfulla ljuset. Det här gör jag tillsammans med mitt andliga team, jag erbjuder mig att vara det redskap de behöver för att lyfta fram ljus och kärlek.

Jag gör det för mina barn och jag gör det för dig. 

Linda Liv logotyp