Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

Spiritualistiskt medium Linda Liv står i det gamla museet Carlsro i Österbotten Finland och ska hålla en andlig seans.

Spiritualistiskt Medium Linda Liv, det är den jag blev efter åratal av förberedelser för att nå den punkt då jag befann mig på Södermalm i Stockholm för min första kurs inför min transformation till medium. 

Då insåg jag för första gången att jag hade förmågan att ge andra av det som fanns i mig, men det skulle ta ännu lite tid innan jag förstod att det kanske inte var vardag för alla människor att känna av och kommunicera med sina egna anhöriga på andra sidan. Det har funnits med mig i många år och ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag upplevt som faller utanför det “normala”. Till exempel att jag som barn hade en guide med mig som jag kunde se och kommunicera med, eller att jag kunde kommunicera med djur under min barndom, tills jag stängde ner den förmågan för att återupptäcka den 30 år senare.

Efter den där första kursen i februari 2022 blev mediumskapet en mycket stor del av mitt liv. Jag har sedan dess satt ner tid varje dag för att utvecklas och komma vidare, genom att sitta i kraften, meditera, samtala med mitt eget andliga team, läsa böcker och lyssna på poddar, hålla privatsittningar och seanser, medverka i cirklar med andra tränande medier och jag har fortsatt min utbildning mot ett diplom, vilket jag fick i juli 2023. Jag har gått i träning hos några av de bästa i Sverige och UK, Camilla Elfving, Craig Morris, Penny Hayward och Billy Cook. 
Jag har också jobbat för att hitta min egen röst i den mediala världen. Vem är jag och vad kan jag bidra med – hur kan jag stå till tjänst? Just nu fokuserar jag mycket på vägledning och andekontakt och djur är något som står mig oerhört varmt om hjärtat. Därför har jag också tränat specifikt för att kommunicera med djuren i andevärlden och har sittningar med fokus på detta. Jag vill även fortsätta utvecklas inom plattformstekniken – att hålla storseanser- och healingen. 

Med mitt mediumskap hoppas jag föra fram mer ljus i världen. Jag önskar vara en del av dem som lyfter andra människor, som ser och bekräftar, som ger stöd och visar hopp. Jag vill bevisa vår fortlevnad och sammanföra människor med sina älskade på andra sidan, för en helande stund i kärlek. Jag vill lära mig allt jag kan om energier, så att jag kan ge kunskapen vidare och bjuda in fler i det kärleksfulla ljuset. Det här gör jag tillsammans med mitt andliga team, jag erbjuder mig att vara det redskap de behöver för att lyfta fram ljus och kärlek.

Jag gör det för mina barn och jag gör det för dig. 

kristaller

Vad är spiritualism?

Spiritualismen är en religion och andlig livsåskådning som går tillbaka till 1800-talet. Mediumskapet är spiritualismens viktigaste verktyg, genom vilket man kan bevisa att livet fortsätter bortom den fysiska döden. 

Spiritualismen vilar på 7 grundprinciper, som mottogs av mediet Emma Harding Britten år 1871. När jag tog del av Spiritualismens sju grundprinciper kände jag mig hemma. Det sätt på vilket jag betraktade världen och universum fanns formulerat i dessa 7 grundprinciper. 

Spiritualismen vilar på kärlek och fri vilja. Här finns inget hot om vedergällning, men inte heller någon som tar på sig våra synder. Istället är det vi själva som styr våra liv och tar ansvar för våra egna handlingar, karma. Spiritualismen tillåter oss att hitta hem till oss själva, istället för att söka svaren utanför. Genom meditation och kontakt med våra egna andliga team kan vi hitta vår egen själs sanning och utvecklas i linje med den. 

Här nedan kan du läsa om de sju grundprinciperna, utifrån min tolkning. 

Spiritualismens sju grundprinciper

1. Guds faderskap

Genom att studera världen runtomkring oss kan vi erkänna att det finns en skapande kraft, en energi. Den här källan av energi har skapat allt och alla och fortsätter att skapa än idag. En del kallar den här energin för “Gud”, andra är mer bekväma med “Universum”, “Ljuset” eller “Källan”. Oavsett så erkänner vi den här kraften som vår skapare. 

2. Syskonskap mellan alla människor

Eftersom vi alla kommer från samma källa är vi en familj, små unika utlöpare från samma skapande kraft. Därför påverkas vi av varandra, både i mindre grupp och på samhällsnivå. Genom att hjälpa andra hjälper du också dig själv och vi bör alla göra vad vi kan för att föra den kollektiva utvecklingen framåt. 

3. Andlig gemenskap, Guidad ledning och Änglaministeriet

Det här är spiritualismens nyckelprincip. Alla religioner tror på ett liv efter detta, men endast spiritualismen bevisar vår odödlighet genom mediumskapet. Kontakten med nära och kära i andevärlden är en helande del av mediumskapet, men det handlar om mer än så. Andevärlden önskar kommunicera och vägleda oss, den finns alltid kärleksfullt närvarande. Vi har alla andliga team, guider, vägledare och änglar som ser vår resa och vet våra utvecklingsmål här på jorden. Oavsett om vi vet om dem eller ej så finns de där för att vägleda och ge oss vänliga knuffar i rätt riktning. Genom meditation kan vi lära känna våra guider, vi har alla den förmågan, även om det ibland kan krävas tid och engagemang för att få till den här kommunikationen. 

4. Själens fortsatta existens

Energi kan inte förstöras, endast omvandlas. Vid döden av den fysiska kroppen fortsätter själens existens i andevärlden. Vi är en andlig varelse i en tillfällig fysisk kostym och när den dör är vi därför fortfarande oss själva, bara i ändrad form. Vi har kvar vår personlighet och våra minnen och kan förmedla oss så att vi blir igenkända av våra nära och kära på jorden. 

5. Personligt ansvar

Vi har fri vilja och med den kommer även ansvaret att stå för våra handlingar. Det betyder att vi har möjlighet att välja hur vi vill uppfatta världen och det som “händer oss”. Vi kan inte lägga skulden för det som inte går vår väg på andra, vi har förmågan att välja hur vi vill leva och vad vi attraherar till oss. 

6. Kompensation och vedergällning för våra handlingar på jorden

“Som du sår får du skörda”. Du kan inte vara grym och girig och förvänta dig kärlek och överflöd tillbaka. Princip fem handlar om personligt ansvar och princip sex berättar om resultatet av våra handlingar. Vi kan inte undkomma konsekvenserna av våra handlingar, det vi inte svarar för under vår tid på jorden hänger med oss när våra själar går tillbaka till andevärlden. På samma sätt blir vi även kompenserade för det goda vi gjort här på jorden. 

7. Vägen för utveckling är öppen för alla

Evig utveckling är öppen för alla. Vi bär alla kraften i våra själar och vi kan med den få evig utveckling i visdom och kärlek. 

spiritualismens sju grundprinciper

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/