Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

medial vägledning fjäril lavendel

Medial vägledning

Under en medial vägledning ska du få bekräftelse och vägledning utifrån var du står just nu.
Under den här privatsittningen kan det komma fram saker du jobbat med under ditt liv, som format dig och som kanske fortfarande styr dig till någon del. Ofta fokuseras mycket av sessionen på den del i ditt liv som är i obalans eller som du själv spenderar mycket tid med att tänka på/bearbeta. 

Ibland visas även små glimtar av möjligheter som väntar längre fram. Framtiden är inte skriven i sten, den skapas utifrån din vilja och dina vägval. Det vi kan få vetskap om är därför enbart möjligheter, utifrån var du står just nu. 
Under en medial vägledning ska du känna igen det jag berättar, det ska handla om dig och ditt liv. 
Medial vägledning kan du göra när du har frågor du vill få vägledning i, när du behöver lösa upp knutar och komma vidare, när du behöver bekräftelse på att du är på rätt spår eller bara som en återkommande del i din personliga utveckling. Det är viktigt att du förstår att du själv är chauffören i ditt liv och att oavsett vad som kommer igenom är det slutligen du som tar de beslut som känns rätt för dig.

Kontakt med nära och kära på andra sidan kan förekomma under medial vägledning. Du betalar inte extra om det blir så, men det är heller inte självklart att få andekontakt under medial vägledning. 

Ha tillit till att universum vet vad du behöver i just den här stunden.

Du kan boka 30 eller 60 minuter medial vägledning via min Bokningssida

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/