Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

Hos mig kan du boka en privatsession, där du och jag ses i mitt digitala zoomrum. Du kan välja mellan medial vägledning (som handlar om dig och din resa), andekontakt (hälsningar från nära och kära djur eller människor i andevärlden) och healing. 
Du kan också boka healing helt på distans. Då bokar du en tid då du gör dig tillrätta och jag fungerar som kanal för healingenergin till dig, utan att vi ses eller pratar. Kommunikationen sker då via mejl, där jag förmedlar till dig hur jag upplevde sessionen och eventuella budskap som kom igenom.

Jag reser i både Sverige och Finland för att hålla gruppseanser, workshops, healing och privatsittningar på plats. Genom att följa mig på sociala medier och/eller prenumerera på mitt nyhetsbrev får du veta när jag är på väg till din stad.  

Om det är något du saknar eller undrar över, så ber jag dig kontakta mig. Jag är van att skräddarsy tjänster så att de passar kunden – vi är alla lika unika som vi är lika. 

Jag är medlem i Mediumförbundet. Genom att gå med i Mediumförbundet har jag satt mig in i och godtagit de etiska riktlinjer och rekommendationer som framtagits av förbundet. Det betyder att jag möter mina kunder, kollegor och andevärlden med respekt. Jag fortsätter att lära mig mer för att hålla en hög standard på mina sittningar och seanser och att jag gör vad jag kan för att ge en seriös och professionell bild av mediumyrket till de människor jag möter.
Jag har förståelse för att mediala tjänster inte alltid är det som kan erbjuda den bästa hjälpen för kunden och hänvisar vidare de kunder som har behov av tex. psykolog eller läkarvård.
Jag siar inte i frågor gällande liv och död, sjukdom, olyckor, aktier och bolagsaffärer eller tredje part.
Jag missbrukar inte information jag får eller för vidare information som framkommer under en session.

Jag eftersträvar en god kundrelation och att du ska lämna vår session stärkt.

Om detta, om mera, kan du läsa på Mediumförbundets hemsida.

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/