Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

Läs mer om de tjänster jag erbjuder och boka din tid

Boka via Bokadirekt.se eller via mail

Privatsittningar och healing bokas via Bokadirekt.se. Bokningslänkarna nedan tar dig direkt till bokadirekt.se där du väljer en dag och tid som passar dig. Du kan boka din tid via Bokadirekt oavsett var du bor, men tänk på att tidszonen är svensk och att du själv behöver hålla koll på eventuell tidsskillnad mellan länder. 

Privatsittning Andekontakt 

När du bokat Privatsittning Andekontakt bjuder jag in dina nära och kära att delta i sittningen. Vanligtvis kommer 2-3 andar igenom och var och en börjar med att ge bevis på vem de är. Det kan vara genom att beskriva platser som du känner igen, minnen av saker ni gjort tillsammans, specifika föremål, relation till dig och hur personen gick över. När du känner igen din anhöriga kan budskap levereras. 
När jag bjuder in andevärlden kan jag känna en förändring i energierna runt mig. Sedan “formas” en ande fram, kommer närmare. Jag kan känna energierna från anden och se genom mitt inre öga. Under sittningen flödar kommunikationen genom flera sinnen, jag ser, känner och vet ofta – ibland kan jag även höra och känna doft.
När sittning sker digitalt är det många som förundras över att energierna är så starka. Utan fysisk kropp är vi så mycket större och det verkar inte vara några som helst konstigheter att anden är både hos mig och klienten samtidigt. En ande kan tex. visa hur hen kramar klienten samtidigt som jag känner anden i det rum jag sitter.

Andekontakt djur

Privatsittning Andekontakt - Djur

Jag har alltid haft ett speciellt band till djur. Redan som liten kunde jag förstå dem på en nivå som jag, nu som vuxen, förstår gick djupare än vad många andra kunde uppfatta. Under min mediala utvecklingsresa fick jag tidigt veta av min huvudguide att jag skulle jobba med djur. Eftersom jag även utanför det mediala jobbar med djur (hundar) så tänkte jag först att det var det arbetet min guide syftade på. Men med tiden kom jag att förstå att jag även skulle jobba med djurhealing och kommunikation samt att jag skulle ge avslut och healing genom att länka till djur i andevärlden. 

Redan den första rena djursittningen jag hade var mycket stark. Djuren har en otrolig förmåga att leverera bevis på vem de är, de är humoristiska och kärleksfulla och en sittning är ofta fylld av både skratt och tårar. I det stora hela är det ingen större skillnad på att länka till ett djur eller en människa. Det jag upplevt hittills är att där människor gärna beskriver sitt eget utseende är det inte ovanligt att ett djur beskriver kompisens utseende – det här skapade en del förvirring i början!

Jag har länkat till många olika djurslag, som tex häst, hund, katt, kanin och marsvin. Jag har fått bevittna många vackra avslut och känna kraften av healing i mötet. En katt som berättade att hen försvann hemifrån och lämnade sin familj frågande, hen ville nu berätta vad som hände och få ett avslut – så otroligt vackert! Många djur vars ägare tagit beslut om avlivning vill berätta om övergången och ge lindring i ägarnas plågade samveten, med kärlek vill de förmedla att de nu har det bra och är friska igen. 
Djuren är ofta något av vägvisare i våra liv och att få chansen till en kort återförening är fantastiskt! 

Privatsittning Medial vägledning 

När du bokat tid för medial vägledning förbereder jag mig tillsammans med mitt andliga team, mina guider, för att du ska få den bekräftelse och vägledning du behöver utifrån där du står just nu. Under den här sittningen kan det komma fram saker du jobbat med under ditt liv, som format dig och som kanske fortfarande styr dig till någon del. Ofta fokuseras mycket av sessionen på den del i ditt liv som är i obalans och som du själv spenderar mycket tid med att tänka på/bearbeta. Ibland visas även små glimtar av möjligheter som väntar längre fram. Framtiden är inte skriven i sten, den skapas utifrån din vilja och dina vägval. Det vi kan få vetskap om är därför enbart möjligheter, utifrån den väg du vandrar på just nu. 
Ibland kan budskap som kommer vara mycket specifika och detaljrika, ibland mer som pusselbitar du själv får sätta ihop. Oavsett ska du under medial vägledning känna igen det jag berättar, det ska handla om dig och ditt liv. 
Andekontakt kan ibland förekomma under medial vägledning, berätta innan sittningen om du inte önskar någon kontakt från anhöriga.

Healing

Healing är en energi som går in i ditt energifält, din aura. Healingenergin kan hjälpa din personliga utveckling och din hälsa fysiskt, emotionellt och andligt.  Healingen hittar sin väg dit där den behövs och kan lösa blockeringar som du inte var medveten om. 
Under en healingsession fungerar jag som kanal för healingenergin och får ofta förnimmelser om dig via mina sinnen, som jag efter sessionen delar med dig. Det kan vara kroppsliga eller känslomässiga förnimmelser, det kan även komma igenom budskap. 
Healing på distans fungerar lika bra som på plats. Du kan göra det bekvämt för dig i tryggheten i ditt eget hem, med filtar, kuddar och kanske några tända ljus och/eller rökelse.
Kontakt sker före och efter healingen.

Observera att healing aldrig kan ersätta sjukvård! Om du misstänker fysisk eller psykisk sjukdom behöver du uppsöka sjukvården. Jag ställer inga diagnoser och healing kan inte ses som en hälsodeklaration. 

Healing med chakrabalansering

Förutom healing (se ovan) ingår i denna tjänst även chakrabalansering. När våra chakran är öppna och flödar som de ska är vi i balans. Livets processer påverkar våra chakran – stress, sorg, ilska, fysisk och mental ohälsa skapar blockeringar som hindrar eller stoppar flödet. Genom att lösa upp blockeringar och balansera upp dina chakran stärker du kropp och sinne. Vid svåra blockeringar kan det behövas upprepade sessioner för att balansera ditt chakrasystem, innan du själv tar vid och jobbar vidare för att bibehålla balansen. 

Observera att healing aldrig kan ersätta sjukvård! Om du misstänker fysisk eller psykisk sjukdom behöver du uppsöka sjukvården. Jag ställer inga diagnoser och healing kan inte ses som en hälsodeklaration. 

Djurhealing

Djur har lika stor nytta av healing som vi människor och det är ingen större skillnad att ge healing till ett djur. Precis som hos oss människor jobbar healingenergin för att hela, rena och balansera upp det som blockerar fysiskt och emotionellt. 
Healingenergin har alla djur nytta av under alla delar av sitt liv. Det kan vara extra värdefullt när djuret har synliga obalanser, som tex. vid stress, rädslor, besvärliga utvecklingsfaser mm. 
Under healingen tar jag emot bilder, känslor, budskap och annat som jag förmedlar vidare till dig. 

Observera att healingen inte kan ses som primär behandling för åkommor som kräver veterinärvård! Om du misstänker att ditt djur är sjukt ska du först uppsöka veterinär. I det fall ditt djur lider av emotionella besvär, som rädsla/aggressivitet, eller upplevs stressat ska du vända dig till professionell beteendekonsult inom det djurslag ditt djur tillhör. 

Grupphealing med budskap

Grupphealing med budskap kan göras intimt tillsammans med vänner eller som en del i ett större andligt evenemang. Under healingen kan det komma budskap som riktar sig till gruppen som helhet eller till specifika personer i gruppen.
Healing fungerar utmärkt även på distans och denna tjänst kan formas för att passa er även om jag inte fysiskt är på plats.

Kontakta mig för prisförslag och upplägg. 

Seans

Under en seans deltar flera personer samtidigt, en publik. Mediet står på, vad som kallas för, plattformen – där är energin tät och andevärlden nära. Jag öppnar upp för andevärlden att komma igenom och tar sedan emot de länkar (andar) som kommer. Genom att beskriva dem och de pusselbitar av bevis de ger mig placeras anden hos någon i publiken och budskap kan komma igenom. 
I en seans kan det också ingå healing, meditation, budskap från guider/änglar och medial vägledning. Mina andliga guider skräddarsyr eventet för er grupp helt enkelt! 
Mediet kan inte bestämma vems anhöriga som kommer igenom utan är endast en kanal för det som kommer. Ofta kan budskap som kommer resonera hos fler i publiken och känner du att du kan ta emot ett budskap så är det också till dig. 

Seans kan göras både digitalt och fysiskt på plats.
Kontakta mig för prisförslag och upplägg. 

Husrening

Med hjälp av mitt andliga team renar jag ditt hem från tunga energier. Det kan vara energier skapade av dig, som sedan “satt sig i väggen” och hindrar dig från att komma vidare. Det kan även vara energier som fanns i ditt hem när du flyttade in och som blivit kvar och påverkar dig. Husrening kan behöva upprepas några gånger under en kortare period för att helt rena från tunga energier.

Kontakta mig för mer information och prisförslag. 

Linda Liv logotyp