Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

andekontakt spiritualistiskt medium

Privatsittning andekontakt

Under privatsittning andekontakt fungerar jag som en kanal mellan andevärlden och dig. Jag bjuder in dina nära och kära att komma med hälsningar, budskap och/eller vägledning. Sittningens syfte är att bevisa själens överlevnad, att för en stund återförena klienten med älskade personer eller djur i andevärlden och att ge kraft och hopp.
Jag kan inte styra vem som kommer igenom och inte heller vad som ska förmedlas, men jag har stor tillit till att det som sker under en sittning är för klientens högsta bästa. 
Vanligtvis hinner vi med 2-3 länkar, andekontakter, under en privatsittning. Den som kommer igenom börjar med att “presentera” sig, genom att förmedla bevis som jag tar emot via mina sinnen. Anden kan beskriva sin personlighet/energi, utifrån hur du kan känna igenom honom eller henne som den person hen var på jorden. Bevis kan också ges i form av tex gemensamma minnen, smeknamn, dödsorsak, relation till dig, beskrivning av föremål eller platser osv. 

Du kan boka din privatsittning via min bokningssida

Djur i andevälden

Jag har alltid haft ett speciellt band till djur. Redan som liten kunde jag förstå dem på en nivå som jag, nu som vuxen, förstår gick djupare än vad många andra kunde uppfatta. Under min mediala utvecklingsresa fick jag tidigt veta av min huvudguide att jag skulle jobba med djur. Eftersom jag vid den tidpunkten jobbade med djur (hundar) också utanför det mediala, så tänkte jag först att det var det arbetet min guide syftade på. Men med tiden kom jag att förstå att jag även skulle jobba med djurhealing och kommunikation samt att jag skulle ge avslut och healing genom att länka till djur i andevärlden.

Redan den första rena djursittningen jag hade var mycket stark. Djuren har en otrolig förmåga att leverera bevis på vem de är, de är humoristiska och kärleksfulla och en sittning är ofta fylld av både skratt och tårar. I det stora hela är det ingen större skillnad på att länka till ett djur eller en människa.

Jag har länkat till många olika djurslag, som tex häst, hund, katt, kanin och marsvin. Jag har fått bevittna många vackra avslut och känna kraften av healing i mötet. En katt som berättade att hen försvann hemifrån och lämnade sin familj frågande, hen ville nu berätta vad som hände och få ett avslut – så otroligt vackert! Många djur vars ägare tagit beslut om avlivning vill berätta om övergången och ge lindring i ägarnas plågade samveten, med kärlek vill de förmedla att de nu har det bra och är friska igen.
Djuren är ofta något av vägvisare i våra liv och att få chansen till en kort återförening är fantastiskt.

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/