Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

Blommor och en humla

Healing

Healing är en kraft som går in i ditt energifält, din aura. Healingenergin kan hjälpa din personliga utveckling och din hälsa fysiskt, emotionellt och andligt.  Healingen hittar sin väg dit där den behövs och kan lösa blockeringar. 

Healing är en stark och vacker kraft som vi alla är mottagliga för. Den tar alltid där den behövs som mest och är personligt anpassad för just dig. Ingen session är den andra lik, eftersom vi alla är unika och dessutom i ständig rörelse – om du får healing två dagar i rad så kommer du förmodligen uppleva det på olika sätt.

Inför vår bokade tid förbereder jag mig tillsammans med mitt healingteam. Vår session börjar med ett samtal och därefter får du sätta eller lägga dig till ro, gärna under en filt. Jag kommer att leda dig i en avslappnande meditation så att du får de bästa förutsättningar att nå in i dig själv. Du kan under healingen uppleva känslomässiga och fysiska förnimmelser, men det kan även vara så att du inte känner något alls. Allt är okej och även olika från gång till gång. Oavsett kan du vara säker på att healingenergin tar där den behövs.

Under healingen kan jag se var mitt team jobbar, jag får igenom budskap, vägledning och/eller bekräftelse. Mitt healingteam leder healingen och den är verkligen unik för dig, eftersom ingen session är den andra lik. En session avslutas vanligen med en energipåfyllning och att ett skydd sätts kring ditt energifält. 
Jag håller i huvudsak healingsessioner via zoom, så du kan befinna dig var som helst i världen. 

Observera att healing inte ersätter sjukvård. Om du misstänker fysisk eller psykisk sjukdom behöver du uppsöka sjukvården. 
Jag ställer inga diagnoser och en healingsession kan inte ses som en hälsodeklaration. 
Åldersgräns 18 år

Du kan boka din healing via min bokningssida

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/