Medium Linda Liv i media

Här hittar du min medverkan i olika podcast som jag har fått äran att gästa. För mig är det viktigt att utmana mina rädslor och våga mig ut i media. Genom samtal som når ut kan vi krossa skrämmande fördomar om andlighet och det mediala. Det här är viktigt för mig, eftersom jag vet av personlig erfarenhet att kontakten med nära och kära kan vara något av det mest helande att uppleva. Jag vill inte att någon ska hindras av onödiga rädslor och genom att sprida budskapet om kärlek i både text och media så når jag fler. Om du vill läsa mer om mig och min livsåskådning kan du besöka sidan Om mig. 

https://berattaomdittliv.podbean.com/

I november 2023 sänds avsnittet om mig i podden “Berätta om ditt liv”. Här berättar jag om andra delar om mig själv, sånt som går utanför det mediala. Jag pratar om psykisk ohälsa och min egen resa genom mitt inre landskap som sökande tonåring, om ångest och katastroftankar och om de verktyg livet gett mig för att komma vidare. 

podden kalcit & mirakel

I september 2023 blir jag kontaktad av Madelene som är en av skaparna av podden Kalcit & Mirakel. Det visar sig att hon har en mycket känslosam och fin berättelse att dela med mig och lyssnarna, som handlar om hur hennes sittning ett år tidigare har påverkat henne och hennes familj. Utöver detta pratar vi om andlighet i stort och smått, hur vi tar andekontakt, relationer och lite annat. Ett starkt och känslosamt poddavsnitt som släpptes i oktober 2023. 

Uppvaket andlig podd Sverige

I juli 2023 gästar jag Uppvaket podd med Maria & Pelle för första gången. Det blir en härligt varm inspelning med mycket skratt då vi pratar om kommunikation med djur, både på jorden och i andevärlden, lite om min resa och andlighet i stort och smått. 

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/