Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing.

Kunders omdömen

Många av mina kunder bokar via bokadirekt.se och därför kommer flera omdömen därifrån. Nyligen lanserade jag här på hemsidan mitt eget bokningssystem och med det kommer det komma omdömen även direkt här. Efter en sittning med mig så skickar jag en länk till ett formulär där kunden kan dela sina upplevelser med mig och till dig.

Kunders omdömen om medium Linda Liv och hennes sittningar med andekontakt, medial vägledning och healing samt seanser och mediala workshops.
Erika
Erika
Andekontakt
Read More
Linda Liv fick mig att känna mig lugn och trygg och fick igenom de personer jag önskade komma i kontakt med, en mycket fin stund! /Recension Februari 2024
Pia
Pia
Medial vägledning
Read More
Det var min andra sittning med Linda Liv. Liksom första gången, var det häpnadsväckande hur väl Linda kunde beskriva det som både konkret och känslomässigt pågår i mitt liv just nu. Hon delade det hon fick in om vart jag är på väg och var möjligheter och potential finns. Hon påminde även om, att det alltid är man själv som styr sitt liv och väljer sin väg. Vi avslutade med en kortare healingmeditation, som var väldigt ljus och behaglig. Linda är mjuk, stabil, tydlig och träffsäker och jag ger sittningen mycket högt betyg. /Recension Januari 2024
Rislen
Rislen
Andekontakt
Read More
Klockren beskrivning av min mamma som kom med ett fint budskap - rekommenderas varmt TACK /Recension Januari 2024
A
A
Medial vägledning
Read More
Det blev en underbar stund med Linda Liv och hennes pricksäkra förmåga att finna min situation. Flera fina och mycket användbara verktyg fick jag med mig till vardagen. <3 /Recension Januari 2024
Linda
Linda
Medial vägledning
Read More
Jag upplevde min session som väldigt sann för mig och jag känner en värme nu efteråt som ger mig ett leende på läpparna. Linda är professionell och förklarar så man förstår. Det är absolut inte sista gången jag kontaktar henne./Recension Januari 2024
D
D
Medial vägledning
Read More
Verkligen spot on med många saker som kom upp under vägledningen. Gav några tankeställare men även ett lugn i tillvaron jag är i just nu./Recension Januari 2024
Elias
Elias
Healing
Read More
Wow, vilken healing säger jag bara! Behövde verkligen det här. Man känner sig så trygg med henne och hon utstrålar sådan värme och kärlek. Tack och vi ses säkert snart igen :)🤍✨/Recension December 2023
Anna
Anna
Andekontakt
Read More
Bra med inspelning, där jag kunde lyssna igen och själv analysera. Har även spelat upp för andra medlemmar i familjen. Vi är överens om att vi tolkar det som om det var flera olika själar som tog kontakt under sittningen. Vissa delar stämmer in tydligt på exempelvis en person som gått över till andra sidan, men sen när han beskriver sin begravning så låter det som en annan person i släkten, för det stämmer inte alls in på den första vi tänkte på. Underbart att få kontakt med andar som gått över. Kommer göra det igen./Recension December 2023
Lena och Johan
Lena och Johan
Medial vägledning
Read More
Tack Linda! ♥🙏 Så mycket värdefull information, så mycket klokhet som förmedlades. Allt kändes så på pricken! 👍🏻Linda har också ett så fint och omsorgsfullt sätt att förmedla informationen på. Vi kommer definitivt göra om detta!🌟 /Recension december 2023
Jonna
Jonna
Andekontakt
Read More
Linda kändes proffsig och gav ett tryggt intryck. Jag är ännu chockad över hur rätt hon hittade med många saker. Jag har tidigare varit hos medium, men eftersom Linda var obekant kändes det mera "verkligt". Hon kunde inte ha googlat/hört infon nånstans ifrån. /Recension december 2023
rosanna.r
rosanna.r
Read More
Jättefint, rekommenderar starkt. /Recension på Bokadirekt november 2023.
Malin J.
Malin J.
Read More
Väldigt nöjd. Rekommenderar starkt! /Recension på Bokadirekt oktober 2023.
Franziska R.
Franziska R.
Read More
Jag har använt mig av tjänsterna andekontakt två gånger samt medial vägledning en gång. Och jag säger bara wow! Alla tre tillfällen har varit helt fantastiska! Jag rekommenderar verkligen att gå till Linda Liv. Tveka inte! ❤️ Efter varje tillfälle har jag känt mig positiv, nöjd och påfylld med kärleksfull energi. ❤️Tack Linda Liv. 🙌 /Rekommendation på Facebook oktober 2023.
Mikaela.N
Mikaela.N
Healing och Chakrabalansering
Read More
Vilken wow-upplevelse! /Recension på Bokadirekt augusti 2023.
Jessica K.
Jessica K.
Medial vägledning + andekotakt
Read More
Linda Liv förmedlade flera saker som jag också känner och stärkte insikten att jag är på rätt väg och våga lita på min intuition. Fick även kontakt med en på andra sidan som ville skicka en hälsning. Lungt och fint möte ❤️ /Recension på Bokadirekt juli 2023.
Martina U.
Martina U.
Healing
Read More
Harmonisk och lugn behandling. Jätteintressant! Tack Linda Liv! /Recension på Bokadirekt juli 2023.
Eva H.
Eva H.
Healing
Read More
För mig blev det en magisk upplevelse 🙏 Linda Liv har en förmåga att skapa ett rum av trygghet och healingen var kraftfull. Budskapen var pricksäkra ❣️🙏 /Recension på Bokadirekt juli 2023.
Ingela K.
Ingela K.
Healing
Read More
Så fint ordnat fast det skedde på distans och så många aha upplevelser. Rekommenderas varmt. Tack 💜💜. /Recension på Bokadirekt juli 2023.
Maria G.
Maria G.
Healing
Read More
Linda Liv hjälpte mig varva ner och balanserade mig. Fick mig att se det positiva i saker och ting. Tack! 💜. /Recension på Bokadirekt juli 2023.
Maarit M.
Maarit M.
Healing
Read More
Nytänkande, uppsnappande av detaljer, flexibilitet samt toppenbemötande, vilket gör behandlingen komplett: En inre sauna kombinerad med svalkande efterföljande inre dusch. /Recension på Bokadirekt juli 2023.
Mikaela B.
Mikaela B.
Medial vägledning
Read More
Kan verkligen rekommendera! /Recension på Bokadirekt juni 2023.
Kristian W.
Kristian W.
Medial vägledning
Read More
Hon var så genuin och verkligen spot on! /Recension på Bokadirekt juni 2023.
Karolina H.
Karolina H.
Medial vägledning
Read More
Det här var en fin stund som gav många fina inblickar i hur det är och hur det varit och hur det kan komma att bli 💖 /Recension på Bokadirekt juni 2023.
Ulrika E.
Ulrika E.
Read More
Jag kan varmt rekommendera Linda Liv. Hon känns trygg och inkännande. /Recension på Bokadirekt maj 2023.
Britt-Marie H.
Britt-Marie H.
Read More
Många pusselbitar faller på plats 🙏 Otroligt 🙂 /Recension på Bokadirekt maj 2023.
Tuire F.
Tuire F.
Zoomseans
Read More
Tack för fin seans! 🌻 /Recension på Bokadirekt maj 2023.
Nina B.
Nina B.
Medial vägledning
Read More
Linda Liv är otroligt pricksäker både med medial vägledning och djurkommunikation. Jag kan varmt rekommendera Linda Liv! /Recension på Bokadirekt april 2023.
EvaMarita S.
EvaMarita S.
Andekontatk
Read More
Linda Liv har en fin energi och känner verkligen in djuren i andevärlden på ett verkligt vis, stämde bra in det hon berättade! Kändes bra få denna kontakt med mina pälsklingar och ytterligare en pusselbit till vissa händelser. Tack! /Recension på Bokadirekt april 2023.
Yvonne W.
Yvonne W.
Andekontakt djur
Read More
Är så tacksam att jag fick göra detta. Jag kände igen så mycket för dom 2 som har gått över ❤️❤️. Och fick svar på att dom finns tillsammans och är hos mig. /Recension på Bokadirekt april 2023.
Annica F.
Annica F.
Djurkommunikation
Read More
Hon hade otroligt fin o mjuk kontakt med djuren o kunde förmedla precis vad de ville ha fram till mig /Recension på Bokadirekt mars 2023.
Åsa L.
Åsa L.
Andekontakt
Read More
Roligt, lite sorgligt, men ändå en fin upplevelse. /Recension på Bokadirekt mars 2023.
Tone L.
Tone L.
Andekontakt
Read More
Fick många lugnande budskap! Tack! /Recension på Bokadirekt mars 2023.
Monica S.
Monica S.
Read More
Linda Liv är fantastisk på det hon gör. Man känner sig lugn och trygg med allt. /Recension på Bokadirekt mars 2023.
Jessica E.
Jessica E.
Andekontakt
Read More
En sån härlig stund med Linda Liv när hon förmedlade budskap från mina föräldrar! Jag rekommenderar verkligen Linda Liv för hon är så duktig och en härlig människa att prata med. /Recension på Bokadirekt mars 2023.
Christina B.
Christina B.
Medial vägledning
Read More
Linda Liv är proffsig och varm samtidigt. Jag rekommenderar henne definitivt! Min sittning med henne gav mig mycket. Tack Linda! /Recension på Bokadirekt mars 2023.
Angelica H.
Angelica H.
Medial vägledning
Read More
Sittningen med Linda Liv var väldigt intressant. Hon visste väldigt mycket och man fick en trygg och härlig känsla av henne. Rekommenderas varmt! /Recension på Bokadirekt februari 2023.
Therese N.
Therese N.
Read More
Det var en fantastisk upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Linda Liv som medium. /Recension på Bokadirekt februari 2023.
Monica E.
Monica E.
Medial vägledning
Read More
Fick medial vägledning och mycket stämde verkligen in i vart jag står nu & känner, samt för min väg framåt. Fick även tips för att kunna utveckla min egen mediala förmåga. Kan varmt rekommendera Linda Liv & kommer säkerligen att vända mig till henne igen! 💖 /Recension på Bokadirekt februari 2023.
Jolene M.
Jolene M.
Djurkommunikation
Read More
Linda skickade healing och kommunicerade med min hund, allt hon fick fram kan bekräftas. Jag rekommenderar varmt Linda . /Rekommendation på Facebook februari 2023.
Anna L.D
Anna L.D
Andekontakt
Read More
Linda Liv har en fantastisk förmåga att ta in, kanalisera och förmedla hälsningar och känslor. Att lyckas med att vidarebefordra så specifika detaljer och händelser som hon gjorde till mig, dessutom med ett sådant lugn, sådan trygghet och värme - är imponerande! Rekommenderas! /Rekommendation på Facebook februari 2023.
Elisabeth S.
Elisabeth S.
Medial vägledning
Read More
Fick medial vägledning och det var SÅ mycket som stämde och som gav bekräftelse för min väg framåt. Kan varmt rekommendera Linda Liv❤️ /Recension på Bokadirekt januari 2023.
Ika O.
Ika O.
Medial vägledning
Read More
Hela mötet kändes väldigt träffsäkert. Kommer absolut vända mig till Linda Liv igen /Recension på Bokadirekt januari 2023.
Anna J.
Anna J.
Andekontakt
Read More
Otroligt bra att prata med, fick kontakt just med dom personerna jag ville. och väldigt mycket av det hon sa stämde överens med just dessa två personer. tack för samtalet! 🥰 /Rekommendation på Facebook juni 2022.
Previous
Next

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/