Budskap för vecka 8

Jag lägger varje måndag ut veckans budskap på min Instagram, vilket brukar vara uppskattat av mina följare. Nu tänker jag ge det ett försök att också ge mitt budskap här i bloggen. Du läser budskapet när du gör det, dvs det behöver inte vara vecka 8 2024 som du ser detta, men när du gör det – då är det ditt budskap. Kanske är det Universum som vill ge dig ett tecken och skickar dig till just denna sida när du behöver läsa detta. Du tar till dig det som du känner att du behöver läsa, det som resonerar med dig där du befinner dig på din resa i livet. 
Innan vi kommer till veckans budskap ska du välja ditt kort. Låt intuitionen vägleda dig, välj det kort du dras till först. Kanske dras du till något av korten eller till en av stenarna som ligger ovanför. När du valt ditt kort skrollar du ner för att se de vända korten och läsa budskapet. 

The Light Seer´s Tarot

Denna vecka har jag valt att jobba med Tarotkort. Dessa kort är ur The Light Seer´s Tarot som är en modern och, enligt mig, mycket vacker tarotlek. 
Om du är intresserad av att själv lära känna tarotkorten har jag precis skrivit ett inlägg om hur jag har tagit mig an uppgiften att lära mig tolka tarotkort,´Du hittar det inlägget här

Har du valt ditt kort eller din sten?
Då vänder vi!

The Light Seer's tarot Vagnen betydelse

Kort nummer ett: Vagnen
Sten: Gul Kalcit

När vi tittar på det första kortet så ser vi en vagn som dras av två hästar. Tittar vi närmare ser vi att hästarna rör sig helt fritt. Trots det rör sig ekipaget framåt som en enhet och vi kan se på vägen under dem att de har god fart. Kanske kan du denna vecka känna att saker tar fart och rör sig framåt. Det faller på plats, till synes utan ansträngning, som om osynliga krafter drog dig framåt i exakt rätt riktning. Om vi tittar på personen som sitter på vagnen så kan vi se att hans blick ligger långt framåt. Det kan betyda att det som sker nu, det du är i, är något större. Det kan vara något du jobbat för länge eller ett större projekt av något slag, kanske är det en utbildning du går, ett projekt på jobbet eller renoveringen i hemmet. Oavsett vad projektet är så ser det ut som att du i veckan kan luta dig tillbaka lite och låta dig ledas av Universum just nu.

Gul kalcit är en sten för solar plexus och står för självförtroende och självkänsla. Med det flyt du har i veckan är det inte konstigt om det ligger på topp! 

The Light seer's tarot 8 i bägare betydelse

Kort nummet två: 8 i pentagram
Sten: Jaspis med hematit

På kortet ser vi en kvinna som sitter på en stol. Till höger har hon en hög böcker, där hon funnit kunskap och en penna för de anteckningar hon tagit  längs vägen. Till vänster om sig har hon växter hon plockat, torkat, mortlat och tagit tillvara. Hon har lagt sin kunskap i arbete och fått erfarenhet. I handen håller hon ett ljus som hon tittar på, hon har nu fört samman kunskapen och erfarenheterna och är redo för nästa steg. Hon vill uppmuntra dig att lägga ner tid på det du älskar att göra och berätta för dig att genom att jobba för det så blir det verklighet. Kortet kan ses som en bekräftelse på att du är på rätt väg. Det kan också berätta att något lossnar nu eller att de förberedelser du gjort  börjar ge frukt. Du är precis där du ska vara och det finns en känsla av företagsamhet och tålamod, du vet vart du är på väg. Om du känner att du är långt ifrån detta kort, trots att du drogs till det, så är budskapet att fråga dig själv vad DU vill göra. Vad brinner DU för? Se det som en uppmaning att förverkliga dig själv och att det är helt okej att välja sig själv först! 

Jaspis hematit är krigarens sten, en sten för den som är beredd att kämpa för sin sak. 

The Light Seer's tarot 10 i bägare betydelse

Kort nummer tre: 10 i bägare
Sten: Manganokalcit

Du som har valt detta kort går en kärleksfull vecka till mötes. Här ser vi ett par sitta och hålla om varandra medan de betraktar sina lekande barn. Alla 10 bägare svävar ovanför dem i regnbågens alla färger, med lätthet och i balans. Det här kortet berättar om känslomässig balans, känslan av att alla behov är tillfredsställda. De möten du har med andra människor denna vecka är troligen givande, oavsett motpartens sinnesstämning, eftersom du med din energi har en strålande förmåga att möta alla med det öppnaste sinne. Du väljer att “snäll-tolka” snarare än att gå in i andras tunga energier och med det kommer de du möter att lämna dig med en lättare känsla. Kortet kan också komma med innebörden att du “kommer i hamn”, eftersom det är slutet av denna svit. Du hittar hem i något du jobbat med känslomässigt eller i relation till någon som står dig nära. Du finner en ny balans som du jobbat för eller når nya nivåer i din personliga utveckling. Du har det gott med dina nära och kära. 

Manganokalcit står för universell kärlek och skänker kärlek och välbefinnande. Det är en sten för hjärtchakrat och så passande till budskapet! 

Känner du att budskapet resonerar? 

Hur fantastiskt väl passade inte stenarna till sina kort? Jag älskar hur andevärlden synkroniserar för att bekräfta ett budskap eller vägledning ✨

Lämna gärna en kommentar och berätta hur du kände inför ditt budskap, jag uppskattar att få veta ❤ Ha en riktigt fin vecka!! 


Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/

4 Responses

  1. Hej
    Jag har livstalet 8 och har hela mitt liv varit en krigare för det goda. Jag drogs till mittenkortet som passade fint <3 Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *