Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing

Healingcirkel med All over the place podd, Pammen och Jenni, och andningscoach Angelica Hellman vår3en 2024

Kurs under hela våren

Det här är en kurs som sträcker sig över hela terminen, med start i februari och avslut i juni. Vi ses digitalt via zoom varannan vecka för kraftfulla möten mellan oss och mellan dimensioner. Mellan våra träffar jobbar du själv med de övningar och verktyg du får med dig, för att få ut maximalt av kursen.  

Lär känna din inre kraft

Med hjälp av healingsessioner, meditationer, vägledning från andevärlden, praktiska övningar och kraftfulla verktyg får du hjälp att hitta till din egen, inre kraftkälla. Du lär känna den och hur du kan använda den i livets alla skeden, för att skydda dig, för att connecta till andra och för att komma framåt. Genom att koppla upp till din egen kraft kan du öka förståelsen och acceptansen för dig själv och lära dig älska dig själv inifrån och ut. Ett arbete som får pågå hela livet, men med rätt verktyg blir det en mer kraftfull och spännande resa! 
Under den här kursen finner du andra att öva tillsammans med, vi hjälper varandra att bygga vår individuella kraft och att känna vår gemensamma krafts ändlösa möjligheter. Under 10 träffar connectar vi på en djupare nivå och delar det vi vill och behöver dela i ett tryggt och kärleksfullt rum. 

Medium, andningscoach och inspiratörer

Som jordlig guide på denna kurs finns Medium Linda Liv, som tillsammans med sina andliga guider och sitt healingteam håller i kursen och dess deltagare. Hon har även bjudit in andningscoach Angelica Hellman för en läkande andningsresa och Pamela Smeds och Jenni Haavisto för inspiration framåt.

Du kommer att få med dig många praktiska verktyg och personlig och andlig utveckling under denna vår. 

Allt detta ingår i cirkeln

Healingsessioner

Vägledda meditationer

Praktiska övningar

Medial vägledning

Budskap från andevärlden

Andningsresa – kom i kontakt med ditt inre barn

Inspiration och framgångsrika verktyg 

Plats för trygga samtal

Vem är du?

Det här är en kurs för dig som känner dig vilse i livet och dig vars inre röst blivit kritisk och negativ. Det är också en kurs för dig som är nyfiken att lära dig mer om den kraft som bor inom dig. Kanske har du redan anat den eller till och med hittat den och börjat lära känna den. Nu vill du stärka den och se vart den kan ta dig. 

Du vill hitta en grupp människor som vill dig väl och som vill se dig lyckas. Som firar med dig när du lyckas och som är ett stöd när du snubblar. Möjligheten att hitta vänner, att connecta till andra och att känna på styrkan av att vara flera som bär samma önskan. Du vill bidra till att andra finner styrka och kärlek och du vill känna glädjen i att lyfta andra. 

Du söker nya vägar, nya verktyg. Du vill ta emot personliga budskap och vägledning från andevärlden och du är redo att få en (starkare) kontakt med dina guider och skyddsänglar. Du önskar lära känna eller utveckla din förmåga till självhealing. Du är redo att möta dig själv och jobba för att utvecklas på ett personligt plan. 

Andningsresa med breathcoach, andningscoach, finn ditt inre barn

Boka din plats idag!

Här nedan hittar du bokningsformulär för att säkra din plats på vårens magiska kurs. 

Du väljer om du betalar hela summan direkt vid bokning, eller enbart anmälningsavgiften (88 euro). Resterande del av kursavgiften betalas senast 14 dagar innan kursstart. Om du har några frågor eller önskar längre avbetalning kontaktar du Linda Liv via mail lindaliv@communicera.se

Alla träffar sker digitalt via zoom, så du kan delta oavsett var i världen du bor. Om du inte tidigare använt zoom och känner dig osäker så hjälper Linda Liv dig självklart att komma igång! 

Träffarna sker varannan onsdag med start 14 februari, kl. 18.30-20.00 svensk tid/19.30-21.00 finsk tid

När du bokar din plats kan du välja att betala hela kursavgiften eller enbart anmälningsavgiften. Om du väljer att betala enbart anmälningsavgiften kommer resterande del av bokningsavgiften på faktura. Hela kursavgiften ska vara betalad innan kursstart, såvida du inte kommunicerat en önskan om avbetalning. 

Om du vill avboka din plats på kursen kan du göra det fram till 1 vecka (7 dagar) innan start, anmälningsavgiften om 88 euro återbetalas ej vid avbokning. Vid avbokning därefter sker ingen återbetalning. Har du påbörjat din kurs har du inte längre möjlighet att avboka den mot återbetalning.

Du avbokar genom att maila till lindaliv@communicera.se. 

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/