Medial vägledning, sittning med andekontakt och healing

Gruppseanser våren 2024

Här hittar du de seanser jag är bokad för under våren 2024.
Om du inte kan närvara på dessa så håller jag även seanser digitalt varje månad – gällande dessa håller du dig lättast uppdaterad via mitt nyhetsbrev. 

Gruppseans med budskap från andevärlden

VIP-seans i Vasa

I Vasa erbjuder jag och Nina Lassander en VIP-seans. Vad som skiljer en VIP-seans från vanliga Gruppseanser är att under en VIP får alla personliga budskap i någon form. Det kan vara budskap från en anhörig i andevärlden, från guider eller andra vägledare eller genom psychic reading (mediet läser av ditt eget energifält/aura). Eftersom alla ska hinna få sina budskap är antalet platser kraftigt begränsat, så den här seansen behöver du boka plats på i tid! 

Denna kväll avslutas med en vägledd meditation och chakrabalansering. Det ger ett fint och helande avslut på en kväll som med säkerhet kommer bli helt magisk. Ibland fylls rummet av frågor efter en seans och vi besvarar med glädje de frågor vi kan besvara.

Gruppseans med Nina Lassander i Österbotten

Gruppseans i Kaitsor

För första gången kommer jag till Kaitsor, Österbotten, för att hålla seans. Den här Gruppseansen hålls i samarbete med lokala mediet Nina Lassander. 

Vi kommer att erbjuda kontakt med nära och kära i andevärlden och även korta budskap från andevärlden som levereras via kort. Som avslut på kvällen håller vi en kort healing, där du får sitta med slutna ögon och bara vara mottagare av en kärleksfull energiöverföring. 

Det är begränsat antal platser till denna seans, så boka gärna i tid om du vill vara med! 

Seans hos Spiritualistiska sällskapet i Göteborg

Den 30 maj är jag inbjuden att hålla seans i Göteborg. Är du intresserad av att delta på denna seans så klickar du på loggan för att komma till SSG:s hemsida. 

Missa inga unika erbjudanden och nyheter!

Registrera dig för mitt nyhetsbrev och få inspiration, nyheter, unika erbjudanden och annat fint innehåll i inkorgen, varje månad.

Psst, jag spammar naturligtvis inte och hanterar dina uppgifter helt privat.
Jag delar enbart data med tredje part som gör denna tjänst möjlig.
Läs vår integritetspolicy. https://communicera.se/integritetspolicy/